Een plek voor mijn duiven

Duiven zijn mijn hobby, mijn lust en mijn leven. Ik leerde de liefde voor duiven van mijn vader. Na zijn dood heb ik zijn hobby overgenomen. Helaas heb ik nog geen goede permanente plek voor mijn duiven. 

Ik heb een baan aangeboden gekregen in de Bilt en wil heel graag dat dit een succes wordt. Mijn duiven geven mij veiligheid, stabiliteit en heel veel rust. Door de duiven en ze te trainen kan ik me ontspannen en opladen na een drukke dag en stress in het leven. 

Ik ben op zoek naar een plek waar mijn duiven permanent kunnen staan, zodat ik geen zorgen meer hoef te hebben dat ze me worden afgenomen.  

Ik zou het ook leuk vinden als ik anderen bij mijn hobby kan betrekken. Iedereen die interesse heeft in het trainen van duiven is van harte welkom! 

Afmetingen hok: 5 meter x 2 meter, voor totaal 50 duiven, inclusief volière. De duiven zijn schoon, luisteren goed en maken geen troep en zorgen niet voor overlast want ik heb ze goed getraind.

Weet je een plek of heb je tips voor ons om deze wens te realiseren, laat het ons weten! Dit kan via het contactformulier.

 

Wil jij deze wens in vervulling laten gaan? Vul dan het contactformulier in.

Zelfportret alex

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?