Inloopspreekuur voor vragen over financiën

Hoe zit het met mijn uitkering als ik weer (vrijwilligers) werk wil gaan doen? Wat mag ik bij verdienen? Hoe zit het dan met mijn toeslagen?Loop ik risico om mijn recht op uitkering kwijt te raken wanneer ik betaald aan het werk zou gaan? 

Vragen waar veel cliënten mee worstelen. De onzekerheid en onduidelijkheid hierover werkt niet motiverend om weer stappen te maken in de maatschappij. Zonde want er is zoveel talent en potentieel wat nu onvoldoende benut kan worden vanwege onzekerheden. 

We willen daarom een inloopspreekuur starten voor cliënten die vragen  hebben en willen weten wat de mogelijkheden zijn. 

We zoeken 1 of meer mensen met kennis van zaken die hierin kunnen adviseren en ondersteunen tijdens een periodieke inloop. 

Help jij ons mee? 

 

Zelfportret alex

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?