Over ons

Vrijwilligerswerk & Cliëntenraad

De Wensenboom van Altrecht is een samenwerking tussen het bureau vrijwilligerswerk en de cliëntenraad van Altrecht. Samen zetten zij zich in om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn en herstel van mensen met een psychische kwetsbaarheid die in behandeling zijn bij Altrecht. Weer perspectief bieden door een helpende hand te bieden.

Uiteenlopende wensen

Cliënten kunnen bij de Wensenboom terecht met de meest uiteenlopende wensen. Wensen die bijdragen aan het herstel, waar men zelf de middelen of mogelijkheden niet voor heeft of waarvoor een helpende hand nodig is om de wens te realiseren. Een CD opnemen met eigen liedjes, een ritje in een Tesla, een strandwandeling, balkon gezellig maken.

Wensen vervullen

Wensen worden veelal vervuld door middel van sponsoring in geld of natura en door inzet van vrijwilligers. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier zet het bureau vrijwilligerswerk en het team van de Wensenboom bestaande uit vrijwilligers(met eigen ervaring) zich in, om binnen de mogelijkheden die er zijn, wensen van cliënten en afdelingen op maat te vervullen

4 mensen op het grasveld
Zelfportret alex

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?