Wens Vervuld: Rintveld gaat Pottenbakken !

Wij zijn een groep van 7 meiden, die momenteel opgenomen zijn bij Rintveld (eetstoornisafdeling Altrecht). En dat is pittig. Iedere dag de strijd aangaan met jezelf en met je eetstoornis, en het gaat maar door. Vaak voelt het alsof er geen momenten zijn dat we even op adem kunnen komen.
Via de wensenboom van Altrecht hebben we de vraag neergelegd of we een workshop pottenbakken konden volgen. Dat leek iedereen een leuk uitje, en het zou zo fijn zijn om even niet met moeilijke dingen bezig te zijn. Dit is echt heel snel geregeld door de cliëntenraad (hulde daarvoor!) en donderdag was het dan zo ver: Een middagje naar Bilthoven om te pottenbakken.
Het was heel fijn. We waren onhandig met de klei, werden vies en hebben veel gelachen. Maar we hebben onszelf ook verbaasd met onze eindresultaten: Niemand had verwacht iets moois te maken. Maar het belangrijkste? We hebben een zorgeloze middag gehad, waarin even niet de moeilijkheden centraal stonden, maar we gewoon even konden ontspannen en experimenteren.
Hartelijk dank aan de Wensenboom en betrokken mensen, dat jullie dit voor ons hebben gerealiseerd!

Zelfportret alex

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?